fbpx ...

Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Kiru’s Shoes isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:

 • OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
 • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
 • Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
 • Legea 365/2002 privind comertul electronic

Kiru’s Shoes garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.kirushoes.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.

Intregul continut al site-ului www.kirushoes.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Kiru’s Shoes si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul Kiru’s Shoes a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul www.kirushoes.ro este detinut de catre Kiru’s Shoes SRL. Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor si emblemelor, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Produsele prezentate pe kirushoes.ro sunt comercializare de Kiru’s Shoes. Preturile produselor pot fi schimbate oricand. Verificati pretul final de vanzare inainte de a achizitiona un produs.

1.Definitii

 • www.kirushoes.ro“: magazinul online gazduit pe website-ul oficial al Kiru’s Shoes SRL prin care se efectueaza comert online doar pe teritoriul Romaniei;
 • vanzator”: KIRUS SHOES SRL cu sediul social in Str. Scolilor, Nr. 44, BRAILA, jud. BRAILA, J09/308/2002, CIF: RO 14760944
 • cumparator/client”: persoana fizica sau juridica ce comanda si/sau achizitioneaza produse prin intermediul magazinului online www.kirushoes.ro;
 • oferta”: produse disponibile oferite spre vanzare intr-o anumita perioada de timp si la un anumit pret unitar;
 • produs(e)”: bunurile oferite spre vanzare;
 • pret”: pretul la care sunt vandute produsele catre cumparator; pretul afisat este pretul unitar pentru fiecare produs oferit spre vanzare si contine TVA;
 • comanda”: ordinul de cumparare transmis  de client vanzatorului, ordin prin care clientul solicita cumpararea produselor selectate conform caracteristicilor prezentate pe site si la pretul afisat, prin modalitatea de plata selectata si conform conditiilor de livrare prezentate pe site; comanda trebuie sa contina toate elementele solicitate de vanzator pentru emiterea facturii, livrare si contact;
 • membru”: persoana care, prin inregistrarea in site, si-a creat un cont de utilizator prin introducerea datelor solicitate si acceptarea termenilor si conditiilor site-ului;
 • cont de utilizator”: sectiunea din site care permite unui membru accesul la: informatii introduse in cont si modificarea acestora, istoricul comenzilor efectuate, informatii asupra statusului comenzilor, abonari la comunicari de marketing etc. Crearea unui cont de utilizator se face de catre orice persoana fizica (cu conditia de a avea cel putin 16 ani) si/sau persoana juridica prin autentificare in site si completarea formularului de inregistrare.
 • favorite”: sectiune din contul de utilizator care permite Clientului sa isi creeze Liste cu produse pe care doreste sa le urmareasca in vederea unei eventuale achizitii, folosindu-se de serviciul oferit de catre Vanzator de urmarire a Bunurilor prin primirea de Comunicari Comerciale din partea acestuia.
 • continut”: imaginile, textele, descriere produse, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.kirushoes.ro.
 • comunicari comerciale (Newsletter)”: mijloc de informare periodica prin diverse medii de comunicare (email, sms) cu privire la produse si/sau reduceri, campanii sau orice alta informare referitoare la actiunile/activitatile de marketing desfasurate de vanzator intr-o anumita perioada de timp.
 • formular de retragere”: reprezinta un formular prin care Clientul isi poate exercita dreptul de retragere din contract in termenul legal de 14 zile calendaristice de la data la care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul si care este indicata de Client, a intrat in posesia fizica a produselor sau a ultimului produs, in cazul unei comenzi cu produse multiple care vor fi livrate separat, conform OUG nr.34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionisti. Acest formular de retragere este disponibil aici sau poate fi completat electronic de catre Client in sectiunea Retururile Mele, daca acesta detine un cont de utilizator si o comanda eligibila pentru retur (nu au trecut mai mult de 14 zile calendaristice de la data la care cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de acesta, a intrat in posesia fizica a produselor sau a ultimului produs, in cazul unei comenzi cu produse multiple care vor fi livrate separat).

2. Schimburi & Returnari

Potrivit legislatiei in vigoare (Ordonanta de urgenta 34/2014), privind produsele achizitionate la distanta, ai la dispozitie 14 zile calendaristice de la primirea coletului, sa ne anunti despre intentia de a returna produsele.

Produsele cumparate de la Kiru’s Shoes, pot fi returnate daca indeplinesc urmatoarele conditii:

– incaltamintea nu a fost purtata;
– produsele nu au fost deteriorate in niciun fel;
– produsele sunt returnate in acelasi ambalaj si impreuna cu toate accesoriile si documentele cu care au fost livrate.

Pentru a returna un produs, asigura-te ca sunt respectate conditiile de mai sus, dupa care:
– ambaleaza coletul impreuna cu toate accesoriile si documentele cu care a fost livrat;
– trimite coletul prin curier la adresa: S.C. KIRU’S SHOES SRL , Str. Scolilor 44, Bl. A parter Braila, cp. 810520

– Sau returneaza personal coletul, la magazin la adresa :

S.C. KIRU’S SHOES SRL , Str. Scolilor 44, Bl. A parter Braila

Va rugam sa probati produsele acasa si sa va asigurati ca va vin foarte bine inainte sa rupeti etichetele si sa iesiti cu ele pe strada.

In caz de retunare a bunului deteriorat sau cu semne de uzura ce depasesc limitele gestionarii obisnuite, garantia restituirii se pierde.

ATENTIE!

Nu trimite coletul cu ramburs;
Nu trimite coletul prin Posta Romana sau firma de curierat, alta decat curierul ce a adus coletul.

Restituirea banilor se face in termen de 15 zile lucratoare, in contul dumneavoastra bancar, dupa ce primim coletul si verificam integritatea acestuia.

Pentru a returna unul sau mai multe din produsele achizitionate, te rugam sa contactezi telefonic sau email, expeditorul “Kiru’s Shoes”  despre intentia unui  retur, specificand numarul comenzii si  modalitatea de compensare:

 1. inlocuirea produsului  returnat cu un altul disponibil pe www.kirushoes.com
 2. primirea contravalorii produsului returnat, (valoarea acestuia în momentul achiziției).

Daca alegi inlocuirea produsului cu un alt produs iar valoarea celui din urma este diferita de cea a produsului returnat, vom proceda astfel:

– daca produsul ales este mai ieftin, iti vom returna diferenta in contul bancar sau numerar in magazin,

– daca produsul ales este mai scump, vei plati diferența ca în cazul oricarei alte comenzi.

Transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca prin Fan Courier sau DPD  si costul va fi suportat integral de noi.

Dupa ce ne instiintezi telefonic, la numarul: 0371145102 sau prin email, la adresa  [email protected] de intentia de a face retur, faceti o solicitare de ridicare a coletului de  catre Fan Courier sau DPD . Puteti solicita si dumneavoastra direct telefonic curierului ce v-a livrat coletul sa vina sa preia returul in baza AWB -ului ce a venit odata cu coletul.

 • Daca esti din alta localitatesi doresti sa efectuezi returul in alte conditii , nu suntem de acord.
 • Clientii din Braila sau imprejurimi , pot returna personal comanda in magazinul nostru din Braila, str. Scolilor 44, bl.A .Parter

Taxa pentru transportul initial, nu se returneaza.

3.Modalitati De Livrare Si Plata

Avem doua modalitati de livrare: Fan Courier sau ridicare personala din showroom Braila , str. Scolilor 44, bl.A .Parter

 • Livrare prin Fan Courier  – Produsele comandate se livreaza in toata tara  prin Fan Courier  . Comenzile plasate si confirmate telefonic de luni pana vineri pana la ora 17:00 vor fi procesate de noi in aceeasi zi si vor fi livrate de agentii Fan Courier , iar termenul de livrare va fi comunicat la confirmarea comenzii. Agentii Fan Courier  , nu fac livrari sambata dupa orele 14.00 si duminica. Vei putea urmari online stadiul expeditiei pe site-ul www.fancourier.ro introducand ID-ul(AWB) expeditiei pe care il vei primi pe email sau Whatsapp
  Costul pentru transport este 20 lei indiferent de localitate, tariful pentru ramburs este inclus, la fel si asigurarea coletului si kilometrii suplimentari. * Pentru comenzi mai mari de 349 lei, livrarea este gratuita.
 • Livrare prin CARGUS – Produsele comandate se livreaza in toata tara  prin CARGUS  . Comenzile plasate si confirmate telefonic de luni pana vineri pana la ora 16:00 vor fi procesate de noi in aceeasi zi si vor fi livrate de agentii CARGUS , iar termenul de livrare va fi comunicat la confirmarea comenzii. Agentii CARGUS  , nu fac livrari sambata dupa orele 14.00 si duminica. Vei putea urmari online stadiul expeditiei pe site-ul www.cargus.ro introducand ID-ul(AWB) expeditiei pe care il vei primi pe email sau Whatsapp
  Costul pentru transport este 20 lei indiferent de localitate, tariful pentru ramburs este inclus, la fel si asigurarea coletului si kilometrii suplimentari. * Pentru comenzi mai mari de 349 lei, livrarea este gratuita.
 • *Orice comanda va fi livrata la orice adresa din Romania doar prin Fan Courier sau CARGUS  , nu facem expeditii prin Posta Romana sau alte firme de curierat;

Ridicare personala din magazinul din Braila – clientii din Braila sau imprejurimi pot ridica personal comanda din showroom-ul nostru din Braila, str. Scolilor 44, bl.A .Parter

Plata produselor se poate face prin plata ramburs (plata in numerar achitat curierului) la livrare sau online (plata cu cardul) la momentul plasarii comenzii, prin intermediul serviciilor procesatorilor de plati.

Datele cardului bancar nu se retin de Vanzator : Datele cardului de plata ale Clientului nu sunt accesibile si nici stocate de catre Vanzator , ci numai de catre procesatorul de plati a tranzactiei.

Platile online cu card sunt securizate prin serviciul 3D Secure: acest serviciu poate fi activat de client la banca emitenta a cardului si reprezinta un protocol de securitate menit sa previna frauda in tranzactiile online cu carduri de credit sau debit, prin sistemele numite generic „Verified by VISA” şi „MasterCard SecureCode”.Aceasta masura de siguranta presupune redirectionarea clientului in momentul efectuarii platii pe o pagina securizata pusa la dispozitie de procesatorul de plati, unde, pentru autorizarea finala a fiecarei tranzactii online, clientul va introduce parola 3D Secure primita prin SMSde la banca emitenta a cardului.

In cazul tranzactiilor online cu cardul sumele trebuie returnate in cardul initial de unde s-au primit banii (conform reglementarilor Visa si MasterCard)

Plata cu cardul la curierul CARGUS

0
  0
  Cosul tau
  Cosul este golInapoi la magazin